2005 Tmavý Puer z Bulangshan | Bu Lang Shan Shu Pu Er - koláč 100 g - Varianta: Koláč 100 g
Stogramový Shu koláček založený převážně na malolistém materiálu z Bulangshan 布朗山, který téměř 20 let odborně zrál na Taiwanu. V průběhu stárnutí dospěl v plně vyzrálý puer, který je ovocně sladký a velmi jemný. S časem přišel o svou "wo dui" (fermentovanou) chuť, která může být pro někoho na obtíž. Nálev je hluboký a čistý, barvy burgundské červeně. Je velmi jemný a sladký s dochutí sušených třešní. Čajové lístky vám nabídnou celou řadu nálevů a je velmi obtížné je přelouhovat. Více
Stogramový Shu koláček založený převážně na malolistém materiálu z Bulangshan 布朗山, který téměř 20 let odborně zrál na Taiwanu. V průběhu stárnutí dospěl v plně vyzrálý puer, který je ovocně sladký a velmi jemný. S časem přišel o svou "wo dui" (fermentovanou) chuť, která může být pro někoho na obtíž. Nálev je hluboký a čistý, barvy burgundské červeně. Je velmi jemný a sladký s dochutí sušených třešní. Čajové lístky vám nabídnou celou řadu nálevů a je velmi obtížné je přelouhovat.
Forma | koláč (bing) 100 g |
---|---|
Země původu | Čína |
Provincie | Yunnan |
Lokalita | Menghai, Bulangshan 布朗山 |
Kultivar | Yunnan Da Ye 云南大叶 |