2017 Tmavý Gan En Puer z Bulangshan | Bu Lang Shan Gan En Pu Er Shu Cha - koláč 357 g - Varianta: 50 g
Materiál pro tento atraktivní tmavý Puer koláč byl sklizen v pohoří Bulangshan v dubnu 2015 a lisován do koláčů v roce 2017. Zrychlená fermentace trvala 47 dní a výsledkem je velmi tmavý nápoj s na první pohled patrnou vůní vzácného dřeva. Hladká chuť má sladké, ovocné a dřevité tóny s lehoučce pikantní, minerální koncovkou. Zrání listů DaYe vytváří řadu chutí, které se dobrým zpracováním rozprostřou do jednotlivých chuťových vrstev a lze je vnímat odděleně. Textura nálevu je hutná a bohatá. Vůně je mírně zemitá, sladká s vanilkovými tóny. Celkově je chuť dobře vyvážená bez hořkosti. Čaj je velmi vhodný jak pro okamžitou spotřebu, tak i pro stárnutí. Více
Materiál pro tento atraktivní tmavý Puer koláč byl sklizen v pohoří Bulangshan v dubnu 2015 a lisován do koláčů v roce 2017. Zrychlená fermentace trvala 47 dní a výsledkem je velmi tmavý nápoj s na první pohled patrnou vůní vzácného dřeva. Hladká chuť má sladké, ovocné a dřevité tóny s lehoučce pikantní, minerální koncovkou. Zrání listů DaYe vytváří řadu chutí, které se dobrým zpracováním rozprostřou do jednotlivých chuťových vrstev a lze je vnímat odděleně. Textura nálevu je hutná a bohatá. Vůně je mírně zemitá, sladká s vanilkovými tóny. Celkově je chuť dobře vyvážená bez hořkosti. Čaj je velmi vhodný jak pro okamžitou spotřebu, tak i pro stárnutí.
Forma | koláč (bing) 357 g |
---|---|
Země původu | Čína |
Provincie | Yunnan |
Lokalita | Menghai, Bulangshan 布朗山 |
Kultivar | Yunnan Da Ye 云南大叶 |
Stáří stromů | 150+ |